Miért nagyszerű Hogyan találhatja meg a legmegfelelőbb személyt egy pozícióra?

Munkaadóként alapvetően két lehetősége van:

1. Meghirdeti az állást az Ön által preferált médiában, és reménykedik, hogy a megfelelő jelölt meg is találja azt.

2. Megbíz egy munkaerő-közvetítő céget, hogy hirdessenek Ön helyett, és pásztázzák át adatbázisukat. Amennyiben sikerrel járnak, az alkalmazott első évi alapfizetésének akár 30 %-át is kiszámlázhatják Önnek.

Vagy... próbálja ki a Zubkát.

A harmadik lehetőség a Zubka Összekötő-Munkaadó rendszere. Összekötőink a Munkaadók által közzétett hirdetéseket böngészik át hogy megtalálják a tökéletes jelöltet. Ha ismerőseik közt akad olyan személy, aki megfelel az állás elvárásainak, és akit érdekel is a lehetőség, szakmai referenciát készítenek a Jelöltről amit a Zubka továbbít a Munkaadónak.

Ezt csak akkor teszik az Összekötők, ha teljesen biztosak abban, hogy jelöltjük a megfelelő ember az adott pozícióra. Máskülönben a saját és az ismerősük idejét vesztegetnék, és a végén még pénzt sem keresnének.

Munkaadóként majd tapasztalni fogja, hogy díjaink töredékei a hagyományos toborzási ügynökségek árainak, szolgáltatásunk használata kevesebb fáradtsággal jár ráadásul a hirdetések feladása ingyenes!£10

Tudjon meg többet arról, hogyan hirdethet meg pozíciókat, vagy regisztráljon most mint Munkaadó.

A sajtóban Természetesen, szerintünk a Zubka egy kitűnő ötlet, de örömmel vesszük tudomásul, hogy nem csak mi gondoljuk így. Olvassa el, hogy a különböző médiák miképp vélekednek rólunk.