Hogyan működik

Mindannyian ismerjük a belső céges ajánlási rendszereket. A Zubka is hasonló elven működik, csak mindezt egyel magasabb szintre vittük. A belső ajánlási rendszerekkel szemben a Zubka hirdetői nem csak a saját alkalmazottakat tudják megkérdezni ismernek-e megfelelő embert adott pozícióra, hanem a teljes szakmát.

Amikor a Munkaadó meghirdet egy állásajánlatot a Zubkán az Összekötők, akik az adott tevékenységi területen tevékenykednek, azonnal értesülnek a lehetőségről. Ha az Összekötőknek van olyan ismerősük, akit érdekelhet az álláslehetőség azonnal értesítik őket.

Ha az ismerőst érdekli a lehetőség a Zubka szakmai referenciát kér az Összekötőtől a Jelöltről, majd ha a referencia és az önéletrajz alapján a Zubka összeillőnek találta a Jelöltet az állással, akkor azt eljuttatja a Munkaadóhoz.

Ekkor, ha a Jelölt anyaga meggyőzi a Munkaadót megkezdődnek az interjúk.

Ha az interjúk során a Jelöltet alkalmasnak találja a Munkaadó és az alkalmazásba vétel megtörténik, akkor a Zubka kiszámlázza a sikerdíjat, melynek a felét az Összekötőnek adja.

Ennyire egyszerű!

  • A Munkaadó a legjobb és legmotiváltabb Jelöltek közül válogathat vesződségek nélkül.
  • A Jelöltek megtalálják a számukra legtökéletesebb állást, amelyről valószínűleg soha nem is hallottak volna.
  • Az Összekötők nem csak anyagi elismerésben részesülnek, de azzal a jó érzéssel térhetnek nyugovóra, hogy egy barátjuknak állást találtak.

Tudjon meg többet arról, miért éri meg most az Ön cégének, hogy Zubka Munkaadó legyen, vagy regisztráljon most, mint Munkaadó.

Lépésről-lépésre útmutató A Zubka egy egyszerű, de nagyszerű ötlet. Hogy milyen egyszerű, nézze meg a lépésről-lépésre útmutatónkban. Vessen egy pillantást.
Zubka Súgó Zubkát érintő kérdései vannak?
Böngéssze át Súgónkat