Szerezzen be egy Zubka widget-et

A Zubka-var√°zsl√≥ seg√≠t elk√©sz√≠teni saj√°t Zubka widget k√≥dodat √©s tartalmadat. K√∂vesd ezt a 3 egyszerŇĪ l√©p√©st, hogy l√©trehozhasd saj√°t Zubka-widgeted...

ElsŇĎ l√©p√©s: Jelentkezz be honlapunkra

Jelenleg nem vagy bejelentkezve. √ćgy is haszn√°lhatod a var√°zsl√≥t, hogy l√©tre hozhasd a saj√°t Zubka tartalmadat vagy, hogy teszteld a widgeted, de ebben az esetben regisztr√°ci√≥s adataid figyelemmel k√≠s√©r√©se n√©lk√ľl mi nem tudjunk majd kifizetni sem az esetleges √Ėsszek√∂tŇĎi sikerd√≠jad, sem a M√©dia partner jutal√©kodat.

Regisztráltál már? Kattints ide a belépéshez, és akkor már egyedi azonosítókódodat beleépítve készítheted el a saját Zubka widgetedet. Még nem vagy Zubka tag??? Kattints ide a regisztrációhoz!

Második lépés: Melyik állásokat kívánja hozzáadni widget-jéhez?

Kulcsszavas keres√©s  
 
V√°lasszon egy, vagy t√∂bb tev√©kenys√©gi ter√ľletet Orsz√°g
Alkalmazotti / SzerzŇĎd√©ses?

Adjon egy c√≠met a widgetnek pl 'IT-munk√°k Magyarorsz√°gon', hogy felt√ľntesse, milyen munk√°kat tartalmaz widget-je. ( Max 24 karakter)

Ha semmi kedvedre val√≥t sem tal√°lsz itt, akkor haszn√°ld a mŇĪszaki le√≠r√°sunkat , hogy te magad hozhasd l√©tre a saj√°t Zubka tartalmadat, vagy vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot .